Small Group Training

50' sporten in de natuur in kleine groepjes van maximaal 6 personen op een leuke beat.

Hierbij word je begeleid door een professionele coach, en werken we aan je kracht, conditie en coördinatie.

Zijn de aangeboden oefeningen voor jou te zwaar of kan je bepaalde oefeningen niet doen omwille van een blessure? Geen probleem! We luisteren naar jouw lichaam en passen de oefeningen aan.

Helena Siokos geeft outdoor trainingen op het strand aan een groep vrouwen.

Veelgestelde Vragen?

Personal Training

60' personal training outdoor/aan huis. Individuele begeleiding op maat. Bij  individuele training wordt de hele opgesteld om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen.

De training sessies gaan outdoor op locatie of aan huis door. Je hoeft zelf geen materiaal te voorzien al het materiaal wordt naar jou of de locatie gebracht.

Veelgestelde Vragen?

Individual Design

Lukt het niet om je telkens te verplaatsen voor de small group training sessies of passen de momenten niet? Wil je graag meermaals tijdens de week sporten aangepast aan jouw doelstellingen en lichaam? Maar zijn de personal training sessies te duur? Ga je naar de fitness maar heb je totaal geen idee welke oefeningen je moet uitvoeren om jouw doelstellingen te behalen en of je ze juist uitvoert?

Dan is individual design voor jou de oplossing! Je beslist zelf hoeveel trainingen je in de week wilt uitvoeren om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen.

Er wordt rekening gehouden met huidige blessures en welk materiaal je al dan niet thuis beschikbaar  hebt of in je fitnesscentrum.

We bekijken samen hoe je voeding je kan ondersteunen in het behalen van je doelstellingen. En begeleiden je naar een gezonde en duurzame levensstijl.

Helena Siokos geeft persoonlijke begeleiding tijdens de workout in een gym.

Veelgestelde Vragen?

Kennismakings­gesprek

Tijdens de eerste stap wordt er tijd genomen om je beter te leren kennen en luisteren we naar jouw verhaal. Vervolgens leggen we onze trainingsmethoden uit zodat je al een idee krijgt over de werkwijze van Karavaan.

Vrijblijvend gesprek

Training op maat

Bij Karavaan geloven we dat iedere vrouw recht heeft om op een positieve manier te werken aan haar fysieke en mentale gezondheid. Daarom bekijken we tijdens de tweede stap welke trainingsvorm het best bij je levensstijl, werkleven, doelstellingen en financiële situatie past.

Assessment

Hoe beweegt jouw lichaam en is jouw lichaam in balans?
Dit bekijken we tijdens de assessment!

Elk lichaam is anders, heeft sterke  en mogelijks ook zwakke punten. Karavaan streeft er naar dat elke vrouw levenslang kan blijven bewegen. Daarom is het belangrijk na te gaan welke beperkingen jouw uniek lichaam heeft. Op die manier kan er extra aandacht worden gegeven aan deze beperkingen tijdens de trainingen.

Let's go!

Je bent klaar om je eerste training van Karavaan te starten!

Schrijf je in!

Prijzen

Small Group Training

Personal Training

Proefbeurt
Gratis
/
1 beurt
€ 15
€ 65
5 beurten
€ 60
€ 310
10 beurten
€ 110
€ 600
Schrijf je in!

Voor trainingen aan huis in het Waasland wordt er telkens 15 euro extra aangerekend per training. Voor trainingen aan huis buiten het Waasland wordt de afstand bekeken en berekent.

Proefbeurt
€ 90
€ 600
1 beurt
€ 65
€ 600
5 beurten
€ 310
€ 600
10 beurten
€ 600
€ 600

Individual Design

Proefmaand
€ 150
3 maanden
€ 150 / maand
6 maanden
€ 145 / maand
12 maanden
€ 140 / maand