Karavaan wil vrouwen empoweren om de beste versie van zichzelf te worden.

Dit doen we door verschillende trainingsvormen aan te bieden en kennis te delen over kracht- en conditietraining. Het vrouwelijk lichaam is heel complex en gaat tijdens het leven door verschillende fasen zoals de menstruatie, zwangerschap, pre- en postnatale periode en menopauze. Het is daarom belangrijk dat vrouwen weten hoe ze tijdens elke periode hun trainingen hierop kunnen aanpassen.

Meet the coach

Helena behaalde haar master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen. En heeft reeds  5 jaar ervaring als personal trainer. Ze begeleidt vrouwen hun fysieke en mentale gezondheid naar een hoger niveau te brengen.

Tijdens haar loopbaan als personal trainer merkte ze dat de fitnesswereld voor haar vrouwelijke cliënten soms heel overweldigend kan zijn. Daarbij komt dat het vrouwelijk lichaam heel complex is, elke vrouw uniek is en zich in een andere fase of stadium bevindt.

Om haar vrouwelijke cliënten beter te kunnen begeleiden heeft ze zich verdiept in de trainingsleer specifiek gericht op het vrouwelijk lichaam. Hieruit groeide uiteindelijk het concept 'De Karavaan' waar vrouwen in een veilige omgeving aan hun gezondheid kunnen werken. Ze geeft vrouwen een houvast via onderbouwde trainings-technieken en methoden. Telkens aangepast aan hun persoonlijke doelstellingen en uniek lichaam.

Contact